Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vask og skrub kartoflerne grundigt og kom dem i vand og kog dem. Skær lakse stykket i 8 stykker og plaser det i et ovnfast fad. Rens og skær porrerne ud og kom dem ved laksen. Skyl og hak persillen og tilsæt den. Hæld vinen ved og drys lidt salt og de hele peberkorn ved. Dæk fadet med alu-folie og sæt fadet i ovnen ved 180°C. i 40 minutter. Tag kartoflerne og vend dem i olien og drys med salt. Kom dem i et fad og kom dem i ovnen sammen med fisken således at de bliver stegte. Kog broccolien således at den stadigvæk er sprød men mør. Server fisken sammen med ovnstegte kartofler og broccoli med persillesmør. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |