Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vand og sukker koges et par minutter og afkøles. Bærrene blendes og den kolde sukkerlage tilsættes. Blandingen sættes i fryseren, til den er halv stiv. Rør i den undervejs, for at undgå for store isflager. Hviderne piskes stive og sukkere tilsættes lidt af gangen (de 4 spsk.) Vendes i isen, sættes tilbage i fryseren, i den serveringsform der ønskes, (metal/poselæn) til 15 minutter før serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |