Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gnid lammekøllen med salt og peber. Bland 2 spsk creme fraiche, knust hvidløg, oliven olie og ½ tsk. karry og fordel massen over kødet stil det køligt 1 time. Hak skalotteløgene, svits dem i lidt smør og drys karry over. Tilsæt resten af creme fraichen og lad det snurre på lav varme i 10 minutter. Krydr med salt og peber og afkøles. Æblerne skrælles, deles og kernehus fjernes. Kog æblerne i mosten tilsæt rosiner og kokosmelet. Kog indtil saucen har en blød konsistens. Smag til med salt og peber. kanel og æble-eddike og lad det afkøle. Lammekøllen sættes på en bageplade med stegerist. Steges ved 225C. i 15 minutter derefter sænkes varmen til 180C. i 1 time. Kog risene. Stegen skal hvile i 15 minutter inden den skæres. Rist mandemflagerne på en tør pande skal kun lige tage farve. Drysses over æblesaucen. Servere: Lammekøllen med æblesauce og løse ris samt en grøn salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |