Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lammekøllen lægges i en gryde i let saltede vand og koge for svag varme i 2 timer. Efter 1 time skummes der grundigt og de rensede grønsager tilsættes og der skummes igen grundigt. Tilbered vinaigrette-saucen. Estragoneddike, olivenolie, dijonsennep piskes sammen og de hakkede urter og skalotteløg og hvidløg tilsættes samt tomatkødet og de fintternede peberfrugter. smages til med salt og peber. Lammekødet skæres i tynde skiver og vinaigrette-saucen hældes over stilles i køleskab i et par timer. Serveres med flute eller ovnstegte trekands kartofler og grønsalat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |