Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Risene sættes over at koge med lidt salt og en skive citron. Skyl og tør filetten, gå den efter for ben. Skær fisken ud i 8 stykker. Pil løg og hvidløg og hak dem groft. Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Vask og skær tomaterne i halve. Svits løgene i olien tilsæt gulerødderne og porrerne. Hak rosmarinen og drys det over grønsagerne sammen med salt og peber. Tilsæt tomaterne og hvidvinen. Læg fisken oven på og dryp citronsaften på. Damp retten under låg ved svag varme ca.5-7 minutter til fisken er fast og ugennemsigtig. Server fisken med ris. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |