Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vask og skrub kartoflerne således at de kan spises med skræl. Kog dem i let saltede vand i 8 minutter. Kom 1 spsk. olie i en skål og 2 spsk. karry heri, tilsæt kartoflerne og vend dem deri. Kom kartoflerne på en bradepande med bagepapir på og sæt dem i ovnen ved 225°C. i 8-10 minutter eller til de er møre. Skral og skyl alle grønsagerne og gør dem i stand. Gulerødderne, pastinakker og rødbederne skæres i stykker som ikke er for store ca.2x2 cm. Rosenkålene deles i kvarte og porrerne snittes på skrå i 1 cm. tykkelse. Opvarm olien og svits grøntsagerne heri. Tilsæt salt og peber samt hakket persille. Lad det svitse uden at tage farve i 4-5 minutter. Tilsæt vand og lad det småsimmre til de er møre. Kom smøret på en pande og steg kyllingefileterne ca. 8 minutter krydr med salt og peber. Hvis de bruger fileter med skin da steg dem med skin siden først til de har fået sprødt skin og fedtet er smeltet fra. Lad kødet hvile medems grønsagerne anrettes på stort fad. Kyllingen skæres i skiver og anrettes øverst. Drys med ristede mandelflager. Serveres med ovnstegte karry-kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |