Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skral gulerødderne og kartofler, vask porren ogsnit roden af champignonerne, pil løgene. Skær gulerødderne i små tern og hak løgene, snit porrene, champignonene i skiver. Sæt kartoflerne over at koge i 1l. bouillon Svits gulerødderne, porrene, løg og champignon i olien på en pande de må ikke tage farve. Purér kartoflerne når de er møre. Tilsæt grønsagerne og lad det småsimmer lidt medems de hakker dilden. Tilsæt dilden og paprika samt salt og peber. Spæd op med mere vand om det er for tykt. Smages til evt mere bouillon eller salt og peber. Serveres med brød evt smør til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |