Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit kålen groft, og kog den i let saltede vand i 8-10 minutter. Kog mælken op og jævn med maizenamelet udrørt i koldt vand. Kog sovsen godt igennem. Smag til med muskatnød, salt og peber. Vend kålen i. Lad den simre et par minutter under omrøring. Kan serveres til frikadeller, krepenetter, medisterpølse. Eller som selvstendig ret med kartofler og kogte gulerødder. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |