Tirsdag 09. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør kødet sejt med salt-gerne 3-4 minutter. Rør de tørre ingredienser i kødet sammen med løget som er revet og ægget. Sveskerne snittes fint sammen med æbler. Kommes i farsen røres godt. Rør væsken i lidt af gangen, og lad farsen hvile i køleskab mindst 30 minutter. Form dellerne og steg dem i smørret for jævn varme i 6 minutter på hver side, sørg for at de er gennem stegte. Dellerne er fryseegnet. Dellerne kan bruges til middagsmad eller til frokost samt til madkassen eller madpakken. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |