Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gør grønsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Svits dem i olien tilsat karry i en stor bred gryde evt. en wok. Hæld så meget grønsagsbouillon ved at det står halvt op om dem. Sæt risene over at koge. Læg låg på og lad grønsagerne snurre i ca 5 minutter. Læg fiskefileterne ned i gryden, så de er dækket af grønsager, og kog hvider ved svag varme, uden låg. Kog i yderlig 10 minutter til fisken er hvid og fast. Jævn med maizenamelet ud rørt i vand og smag saucen til med salt og peber og evt. mere karry. Server retten direkte fra gryden med jasminris, chutney og chilisauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |