Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i øl. Tilsæt salt og melet lidt af gangen, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt igennemen. Stil den til hævning 1 time. Del dejen i 2 dele og form hver del til et rundt brød. Lad brødene efterhæve 30 minutter. Pensel med vand og sigt et tyndt lag mel over. Bag brødene ved 225°C. i 35 minutter. Brødene er fryseegnede. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |