Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i øl. Tilsæt salt og melet lidt af gangen, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt igennemen. Stil den til hævning 1 time. Del dejen i 2 dele og form hver del til et rundt brød. Lad brødene efterhæve 30 minutter. Pensel med vand og sigt et tyndt lag mel over. Bag brødene ved 225°C. i 35 minutter. Brødene er fryseegnede. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |