Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i vand og tilsæt kærnemælken. Tilsæt salt, fuldkornsmel og hvedemelet. Ælt det godt igennemen og form straks 12 rundstykker. Sæt dem på bageplade. lad dem hæve i køleskabet natten over. Tildækket af et fugtigt klæde. Næste morgen:Pensel med æg og drys med knækkede kerner, Bages ved 225°C. i 18 minutter. Fryseegnede. Kan spises som mellenmåltid med ost, pålæg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |