Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rugkernerne og det kogende vand blandes og trækker ca. 30 minutter. De 4 skiver ananas skæres i små stykker og kommes i, sammen med lagen (1 dl). Gæren røres ud i kerneblandingen. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles lunt til hævning, dækkes med et klæde ca. 1 time. Dejen slås ned, og formes til 1 brød, eller deles i 16 stykker til boller. Efterhæves i 30 minutter. Pensles med sammenpisket æg. Bages ca. 20 minutter ved 250°C på midterste ovnribbe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |