Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Begynd med dejen. Smuldr smøret i melet. Tilsæt salt og æg samt koldt vand. Ælt dejen sammen og læg den kold i 1 time. Pil løgene og hak dem. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af råkostjernet. Skær peberfrugten i tern. Varm olien og svits kødet og løg heri. Tilsæt gulerødderne samt peberfrugten og knust hvidløg. Lad det svitse med et øjeblik. Bland tomatkoncentratet, bouillon i og smag til med salt og peber. Lad bladningen snurre sammen i 10 minutter. Lad det afkøle. Rul 2/3 af dejen ud og beklæd en tærteform. Ca. 22 cm. i diameter. Forbags ved 200°C. i 10 minutter. Kom kød blandningen i og rul resten af dejen ud. Skær den ud i strimler læg dem over kødfyldet. Pensel med æg bages yderligt i 20 minutter ved 200°C. Serveres varm/lun, med en grøn salat og flute til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |