Tirsdag 16. April 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Tærte med hakket kød
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g mel, hvede
125 g smør (saltet)
lidt salt
1 stk. æg
2 spk. vand
250 g okse, hakket (10-12%)
200 g gulerødder
200 g løg
100 g peberfrugt, gul
2 spk. olie, oliven
1 fed hvidløg, knust
70 g tomatkoncentrat
1 dl vand
1 stk. bouillon, okse
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Begynd med dejen.
Smuldr smøret i melet.
Tilsæt salt og æg samt koldt vand.
Ælt dejen sammen og læg den kold i 1 time.
Pil løgene og hak dem.
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af råkostjernet.
Skær peberfrugten i tern.
Varm olien og svits kødet og løg heri.
Tilsæt gulerødderne samt peberfrugten og knust hvidløg.
Lad det svitse med et øjeblik.
Bland tomatkoncentratet, bouillon i og smag til med salt og peber.
Lad bladningen snurre sammen i 10 minutter.
Lad det afkøle.
Rul 2/3 af dejen ud og beklæd en tærteform.
Ca. 22 cm. i diameter.
Forbags ved 200°C. i 10 minutter.
Kom kød blandningen i og rul resten af dejen ud.
Skær den ud i strimler læg dem over kødfyldet.
Pensel med æg bages yderligt i 20 minutter ved 200°C.
Serveres varm/lun, med en grøn salat og flute til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk