Torsdag 10. Juli 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over at koge i let saltede vand. Del det hakkede kød i 8 dele. Form det til 8 tynde bøffer og læg 1 skive skinke på 4 af dem og ovenpå ost. Pensel med sammenpisket æg og læg den anden bøf oven på. Tryk dem godt sammen og vend dem i ægget og derefter i blandingen af rasp og mel tilsat salt og peber. Steg dem i smøret 4 minutter på hver side. Kartoflerne vendes i olie og knust koriander og steges i ovnen ved 225C i 20 minutter. Anret kartoflerne og kødet på et fad og server en blandet salat vendt i en dressing af fløde sukker og æble-eddike. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |