Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tør kyllingestykkerne og vend dem i mel tilsat salt og peber. Læg stykkerne i et ovnfast fad. Rør sherry, farin, kinesisk soja, olie og sennepspulver sammen. Fordel syltede ingefær stykker og ananasstykker samt skivede champignon over kyllingestykkerne. Hæld sherrymarinaden over. Sæt fadet i ovnen ved 200°C. i 1 time. Risene sættes over at koge således at de er færdig samtidigt med kyllingen. Før serveringen drysses med sesamfrø og mandelflager ristede på tør pande. Serveres kyllingen til frokost er flute og salat en god ting og da rækker retten til 8 personer. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |