Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rist kødet i olien på panden hurtigt og tag det af panden. Pil og snit løg i halve skiver, snit rosenkålen fint. Rens og skær champignonene i skivet, flæk og rens peberfrugten og skær den i tern. Rist alle grønsagerne på panden. Hæld bouillon og tomatkoncentrat ved og kom kødstrimlerne heri. Lad det simre sammen ganske kort - pas på det ikke får for meget varme og for længe så det ikke bliver tørt og trist. Smag retten til med salt og peber. Serveres med flute. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |