Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet fri for sener og hinder og skær det i ikke for små terninger (4x4cm.). Drys kødet med mel, salt og peber. Skær sværen af baconen og skær det i små tern. Steg baconterningerne i deres eget fedt i en stegegryde. Tag dem op. Brun løgene og tag dem op. Brun dernæst kødterningerne ad et par gange. Krydr med knust hvidløg, kom baconterninger og løg tilbage i gryden og hæld rødvin ved at det lige er dækket. Bind persille, timian, laurbærblad og porre og kom den i gryden. Lad retten snurre mør ved svag varme til kødet er mørt ca.1½ time. Rens og rist champignonerne og kom dem i retten de sidste 10 minutter af stegetiden. Retten kan evt. jævnes ganske let med en smørbolle (lige meget smør og mel rørt sammen og pisket ud i den varme sovs). Giv flutes og en skål salat til. Retten serveres i stegegryden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |