Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom Culotten i en ikke for stor gryde sammen med suppevisk (porre,selleri,kørvel,timian,lauerbærblad) og salt. Hæld vand ved, så kødet lige er dækket. Bring det i kog og skum for urenhedder. Lad kødet koge stille og roligt under låg ca.1 tome. Tag gryden fra varmen og lad kødet trække 20 minutter. Tag culetten op og dæk den til, så den ikke bliver kold. Lav en opbagning af smør og mel og spæd med 5 dl. suppe. Kom den revne peberrod i sovsen og smag til med eddike og sukker samt salt og hvid peber. Skær den kogte culotte i passende skiver på tværs fra den brede tykke ende. Server kartofler, kogte gulerødder og broccoli til kødet sammen med sur-sød sovsen. En rest kold kød til næste dag smager godt på rugbrød sammen med picklis og strimlet peberrod. Kan også spises i en bolle med salat, picklis og tomater, pakket i film og i madkassen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |