Søndag 06. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kalkun i karry og kokosmælk


- til 4 pers.

Du skal bruge:

400 g kalkun, strimler
2 spk. karry, stærk
2 stk. peberfrugt, rød
150 g sukkerærter
50 g perleløg
200 g gulerødder
1 ds. bambusskud, saltet
100 g bønnespirer
1 bk. majs, mini
1 ds. kokosmælk, light, konserves (stor)
lidt salt
lidt peber, sort
50 g rosiner
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
8 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Gullerødderne skrælles og skæres i stave på 1x1x3 cm.
Peberfrugterne vaskes, flækkes, renses for kærner og hvide ribber og skæres i strimler.
Mini majsen skylles og afdryppes.
Dåsen med bambus åbnes og drenes for væske.
Perleløgne afmåles, sukkerærterne ligeså, kokusmælken åbnes også.
Det hele stilles parat sammen med salt, peber.
En sliplet gryde sættes over og opvarmes.
Karryen drysses i og kødet svitses heri.
Tilsæt gullerødderne når kødet har taget farve, derefter minimajs, perleløg og bambus.
Kokusmælken kommes i og det simer i ca. 15 minutter.
Peberfrugterne og sukkerærterne tilsættes og koges med i 5 minutter.
Smages til med salt og peber.
Bønnespirerne vendes i og får et let opkog 2-3 minutter. Anrettes drysses med rosinerne.
Forslag til tilbehøt: Ris, bulgurt eller Couscous.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk