Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gullerødderne skrælles og skæres i stave på 1x1x3 cm. Peberfrugterne vaskes, flækkes, renses for kærner og hvide ribber og skæres i strimler. Mini majsen skylles og afdryppes. Dåsen med bambus åbnes og drenes for væske. Perleløgne afmåles, sukkerærterne ligeså, kokusmælken åbnes også. Det hele stilles parat sammen med salt, peber. En sliplet gryde sættes over og opvarmes. Karryen drysses i og kødet svitses heri. Tilsæt gullerødderne når kødet har taget farve, derefter minimajs, perleløg og bambus. Kokusmælken kommes i og det simer i ca. 15 minutter. Peberfrugterne og sukkerærterne tilsættes og koges med i 5 minutter. Smages til med salt og peber. Bønnespirerne vendes i og får et let opkog 2-3 minutter. Anrettes drysses med rosinerne. Forslag til tilbehøt: Ris, bulgurt eller Couscous. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |