Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kog kødet i vand tilsat grofthakket løg, hele peberkorn og salt. Lad det koge mørt ved svag varme. Tag kødet op af suppen og skær det i små tern. Si suppen, Blend eller puréer de flåede tomater og kom dem i suppen. Varm suppen og tilsæt tomatpuré, fintsnittede chili og piskefløden, Lad det koge igennem nogle minutter og smag så til med salt og peber. Kom kyllingekødet i. Servers med lidt frisk brøndkarse eller basilikum. Suppen er fryse-egnet. Hvis suppen bruges som aftensmad er det nok nødvendig at give en ostemad til men det smager jo også dejligt sammen med en kop the eller kaffe. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |