Lørdag 20. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Champignonerne hakkes groft og svitses på en tør pande. Kødet kommes i en arbejdsskål og røres med salt og peber. Tilsæt rasp og de hakkede hasselnødder. Kom æg og mælk ved og rør godt. Tilsæt de svitsede champignoner til farsen. Kom merian og citronskal i. Steg dellerne i smør ved jævn varme. Serveres med Kartoffel-champignon salat. Kan bruges til madkassen og som et godt indslag i en frokost. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |