Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kog revelsbenene i en gryde i ca. 20 minutter. Afkøl dem og skær det overflødigt fedt fra og læg revelsbenene i et passende fad, eller i en egnet plastpose. Pil hvidløgsfedene og knust dem. Rør marinaden sammen og hæld den over revelsbenene. Lad dem trække mindst 1 time, gerne længer evt natten over, Vend revelsbenene af og til. Tag kødet op af marinaden, tør ganske let og grill revelsbenene i 20-25 minutter. Middel afstand fra gløderne. Vend revelsbenene hyppigt, pensel med marinaden under stegningen. Er det nu bliver vinter og har de ikke et udendørs køkken så kan de bruge deres almenelige ovn. Sæt revelsbenene med en fingers afstand i bradepanden og sæt den så i midten af ovnen ved 225°C. i 30 minutter. Pensel med marinaden undervejs og nå de 30 minutter er gået sættes bradepanden op på øverste rille og de tænder for grillen. Lad dem stå til de har fået den ønsket farve bliv ved ovnen under denne proses da de hurtigt tager farve. Servere med en pastasalat bestående af kold kogt pastaskruer og icsbergsalat i strimler fint snittede peberfrugt og hakket persille. dressing røres af creme fraiche, purløg, salt og peber, samt flute. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |