Søndag 06. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Citron-marinerede revelsben på grill


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 1/2 g svinekød,revelsben
3 fed hvidløg, knust
2 stk. citron, skal (revet)
5 spk. citron, saft
1 spk. olie, raps
2 spk. honning
1 spk. basillikum
300 g pasta,skruger,kogte
200 g salat, iceberg, rå
250 stk. tomat (cherry)
2 stk. peberfrugt, gul
100 g spire
3 1/2 dl crème fraîche 9%
3 spk. purløg
2 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog revelsbenene i en gryde i ca. 20 minutter.
Afkøl dem og skær det overflødigt fedt fra og læg revelsbenene i et passende fad, eller i en egnet plastpose.
Pil hvidløgsfedene og knust dem.
Rør marinaden sammen og hæld den over revelsbenene.
Lad dem trække mindst 1 time, gerne længer evt natten over,
Vend revelsbenene af og til.
Tag kødet op af marinaden, tør ganske let og grill revelsbenene i 20-25 minutter.
Middel afstand fra gløderne.
Vend revelsbenene hyppigt, pensel med marinaden under stegningen.
Er det nu bliver vinter og har de ikke et udendørs køkken så kan de bruge deres almenelige ovn.
Sæt revelsbenene med en fingers afstand i bradepanden og sæt den så i midten af ovnen ved 225°C. i 30 minutter.
Pensel med marinaden undervejs og nå de 30 minutter er gået sættes bradepanden op på øverste rille og de tænder for grillen.
Lad dem stå til de har fået den ønsket farve bliv ved ovnen under denne proses da de hurtigt tager farve.
Servere med en pastasalat bestående af kold kogt pastaskruer og icsbergsalat i strimler fint snittede peberfrugt og hakket persille.
dressing røres af creme fraiche, purløg, salt og peber, samt flute.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk