Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lad den optøede spinat dryppe godt af og bland den med skinken der er skåret i terninger. Pisk æg og creme fraiche let sammen. Tilsæt reven ost, kartoffelmel og estragon. Bland spinat og skinke i og krydr med salt og peber. Hæld bladningen i en velsmurt form ca. 1 liter. Dæk med folie. Bag terrinen ved 200°C. i 1 time, eller til den føles fast. Server den lun eller kold evt. med salat til og flute. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |