Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at lave ragouten den er mest tidskrevende. Skær squash og aubergine i skiver, drys med salt. Lad dem stå 30 minutter, så vandet trækker ud. Skyl skiverne og tør dem af. Skær løg og peberfrugt i ringe. Hak hvidløg. Skær tomaterne i halve. Svits løgene i olie i en gryde, til de er klare. Tilsæt peberfrugten, tomater, squash og aubergine og svits dem med. Drys med provence-krydderi, salt og peber. Vend forsigtigt i gryden til det er blandet. Lad ragouten koge for svag varme under låg 20 minutter. Smag til med mere krydderi. Medens ragouten koger tilberedes medallionerne. Puds mørbradene af og skær dem i ca. 3 cm. tykke skiver. Fold en skive bacon om hver medaillon og hold den sammen med kødtråd. Krydr medaillonerne med peber og steg dem i olie. Steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side. Vend medallionerne på siden og tril dem på panden. Steg baconskiverne så de bliver brune hele vejen rundt. Anrettes på fad sammen med grøntsagsragouten. Server dagen brød til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |