Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte en gryde over med 3 l vand i til makaronierne. Vej makaronierne af, hæld salt i vandet og evt en spk. olie. Kog makaronien i 12 minutter. Skær pølserne og løg i skiver. Rist pølserne af i smør på en pande de skal lige tage farve. Tilsæt løg svits dem til de bliver klare. Tilsæt sirup og lad det simre lidt mens du vender pølserne. ca 5 min. Derefter tilsættes ketchup og blandes godt. Makaronierne vendes i og små simre med i ca. 2 - 3 minutter - til de har fået farve. Smages til med ekstra ketchup og sirup og evt salt og peber, - sådan efter smag. Servers med fx. grøn salat Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |