Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens og skær porrene ud, det grønne gemmes til at koge suppe på. Porrene skæres ud til 10 cm. og koges i let saltede vand i 12 minutter. Afdryppes godt og imens skrales kartofflerne og sættes over i vand u/salt. Æggene piskes sammen og lidt mælk tilsættes. Raspen, salt og peber blandes. Porrene vendes i ægge/mælke massen. Dernæst i raspeblandningen. Steges i olien på panden, vendes jævnligt så de bliver brune over det hele. Kartofflerne moses og røres op med kogene mælk og smør. Samt hakket persille, salt og peber. Serveres med kogte gulerødder og ærter og evt. ekstra persillesmør om man vil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |