Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt en gryde over med 6 l vand og en lille håndfuld salt og 3 spk. olie i. Kog pastaen 8 minutter eller til den er al dente. Imens piller og knus de, hvidløgene og svits dem i olien. Rens champignonene og skær dem i skiver og svits dem sammen med hvidløgene. Tilsæt tomaterne og lad det koge et par minutter. Luk tundåserne op og lad det dryppe af i en si. Kom tunnen op i tomatsovsen og lad det koge med et par minutter smag til med salt og peber. Vend den kogte pasta i sovsen og anret på stort fad eller skål og drys hakket persille på. Server brød til og en salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |