Lørdag 05. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Fyldt brød med salat
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 12 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

25 g gær, rå
5 dl mælk 0,5%
50 g smør (saltet)
1 tsk. salt
1 kg mel, hvede
1 stk. æg
250 g okse, hakket (10-12%)
300 g kartofler,kogt
100 g peberfrugt, gul
100 g peberfrugt, rød
200 g løg
150 g porre
1 knsp. chili
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. olie, oliven
600 g salat,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Dejen:Smelt smøret i en gryde og kom mælken heri så den bliver lun.
Kom gæren og mælken i en arbejdsskål og tilsæt salt.
Kom melet i lidt af gangen og saml dejen med let hånd .
Når dejen er samlet æltes den godt igennemen så den er smidig.
Sæt dejen til hævning i 40 minutter er lunt sted.
Imens laves fyldet.
Pil og hak løgene og skær porren i skiver.
Steg løgene og porrerne i olien for svag varme.
Derefter kommes oksekødet i og steger sammen med løg og porre.
Når kødet har taget farve tilsættes peberfrugterne og de kogte kartofler skåret i tern.
Svitses et par minutter må ikke hænge fast i gryden.
Tilsæt da en dl. vand om nødvendigt.
Tilsæt chili, salt og peber og smag til.
Afkøles lidt - imens gøre dejen klar.
Del dejen i 12 stk. ælt til boller som trykkes flade med hånden og rulles ud til en cirkel.
Fordel fyldet på mindten og tryk dejen sammen.
Så der opstår en hanekam, fyldet må ikke kunne komme ud.
Sættes på bageplade på bagepapir.
Efterhæves 10 minutter.
Pensles med æg.
Bages i ovnen ved 175°C. i 30 minutter.
Afkøles på rist.
Skæres over på minder og fyldes med salat efter eget ønske.
Kan fryses.
Kom den frosen i madkassen og salat i en bøtte, flæk den til frokost.
Den er tødet op til frokost og salaten har holdt sig frisk pgr. af strålekulden.
Serdeles dejligt om sommeren hvor madkassen eller kan være en prøvelse, også godt til skovturene.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk