Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vandet lunes, gæren udrørers heri. Kvarken, ægget og salt blandes i vandet. Melet blandes i lidt af gangen, hold lidt tilbage. Tilsæt det sidste mel hvis det er nødvendigt. Dejen skal være smidig, men slippe skålen. Stilles til hævning i 30 minutter, slås ned, rulles ud til 30x30cm. Æblerne rives og blandes med kanelsukkeret og vanilliesukkerert, der fordeles på den udrullede dej. Dejen rulles sammen om fyldet og skæres i 15 stk. sættes på bagepladen. Husk at låse sneglene ved at sætte dejenden under sneglen. Pensles med æggehviden. Efterhæves 20 minutter. Bages ved 200C. i 10-12 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |