Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte risene over så er de færdig samtidig med kyllingeretten. Pil og skær løg ud i tern. Pil hvidløg og knus det. Skær kyllingekødet ud i mundrette bider. Skræl og skær gulerødderne ud i bjælker på 3 cm. Sæt en gryde over varmen og kom olien heri tilsæt karryen. Svits løg, hvidløg, og kyllingekødet deri. Når kødet har skiftet farve tilsættes gulerødderne. Hæld vand og boullionterneingen ved og lad det småsimmer i 10 minutter. Skær peberfrugten i strimler og squashen i kvarte samt champignonerne ligeså. Kom dem i gryden og koges med i 6 minutter. Tilsæt ærterne og lad det koger igen. Jævnes det med maizenamelet udrørt i vand. Smages til med salt og peber. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |