Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kartofflerne skrælles og skæres i stykker. Løgene pilles og skæres i kvarte. Hvidløg pilles og hakkes. Persillen skylles og hakkes. Sellerien skrælles og skæres i tern. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Grønsagerne svitses hurtigt i olien i en stor gryde. De flåede og hakkede tomater og puréen samt boulionen kommes ved. Det koges ved svag varme i 20 minutter eller til de er møre. Smages til med salt og peber. Persillen kommes i lige før serveringen. Serveres med kålkringler eller andet brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |