Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kartofflerne skrælles og skæres i stykker. Løgene pilles og skæres i kvarte. Hvidløg pilles og hakkes. Persillen skylles og hakkes. Sellerien skrælles og skæres i tern. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Grønsagerne svitses hurtigt i olien i en stor gryde. De flåede og hakkede tomater og puréen samt boulionen kommes ved. Det koges ved svag varme i 20 minutter eller til de er møre. Smages til med salt og peber. Persillen kommes i lige før serveringen. Serveres med kålkringler eller andet brød. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |