Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Løg og hvidløg pilles og skæres i tern. Kartoffler, gulerødder, persillerod og selleri skralles og skæres i lidt store tern. Peberfruften flækkes og renses for kerner og hvide ribber og skæres i tern. Tomaterne skylles og blomsten fjernes og tomaterne skæres i kvarte. Porren renses og skæres i ringe. Persillen skylles og hakkes mellemfint. Kød og alle grønsagerne, minus persillen, kommes i en gryde. Vandet tilsættes samt vinen og eddiken. Bringes i kog skummes grundigt under vejs. Småkoges under låg i 2 timer. Persillen tilsættes og det koges yderligt 15 minutter. Smages til med salt og peber. Serveres med madbrød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |