Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Løg skrælles og skæres i tern. Hvidløget pilles og hakkes. Peberfrugten flækkes, renses for kerner og hvide ribber, og skæres i strimler. Paprika, spidskommen og lauerbærblad afmåles. Coktailtomaterne vaskes og deles i halve. Persillen hakkes. Vand afmåles, de flåede tomater åbnes, bouillonterningen udpakkes. En slip-let gryde sættes over og kødet brunes heri. Løg og hvidløg kommes i. Vandet tilsættes sammen med tomaterne fra dåsen. Bouillonterningen, lauerbærblade, spidskommen og paprika tilsættes. Når det koger skummes der af. Småsimres i 45 minutter. Peberfrugten tilsættes og det småsimrer yderligere 30 minutter. Smages til med salt og peber. Jævnes med melet (udrørt i vand). Det gennemkoges. Cocktailtomaterne og persillen tilsættes og koges med et øjeblik. Serveringsforslag: Brød, kartofler eller ris. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |