Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kartofflerne sættes over at koge så de er kogte samtidigt med fisken. Gullerødderne skrælles og skæres i stave i 3 cm. størrelse. Fiskefileterne vaskes og tørres. Smørret smeltes og pensles på indersiden af et ovnfast fad. Fiskefileterne rulles og lægges i fadet. Saften presses fra citronen og hældes over fileterne sammen med hvidvinen. Salt og peber drysses på. Fiskefileterne ovnsteges ved 175C. i 25 minutter midt i ovnen. Dryp lidt af væsken over fileterne undervejs. Gulerødderne sættes over at koge. Koges i 10 minutter, kom asparges og broccoli i. Koger med i 10 minutter i let saltede vand. Hvidvinen hældes op i en gryde. Løget pilles og hakkes fint. Lidt muskatnød drysses i, koges ind ved svag varme. Fiskeboullion tilsættes og fløden ligeså. Saucen koges et øjeblik og smages til med salt og hvid peber. Serveres med kartoffler, gulerødder, broccoli, asparges,og hvidvinsauce. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |