Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gulerødderne skrælles og rives fint. Den reven gulerødder, timian og æg blandes sammen. Savojkålbladene skylles og de grove stængler skæres fra, Læg to blade lidt forskudt fra hinanden og kom ægge-gulerodsmassen på. Brun medaillonerne i smørret og drys med salt og peber. Læg medaillonerne på bladene og pak dem ind, bind med kødsnor. Pakkerne dampes i 15-17 minutter i lidt let saltede vand. Båndpastaen koges efter anvisning i rigeligt let saltede vand tilsat en spk. olie. Saucen laves ud af kogevandet fra medaillonerne og lidt koge vand fra grønsagerne. Jævnes med maizenamel ud rørt i koldt vand. Smages til med salt og hvid peber. Serveres med båndpasta og kogt broccoli og rød peberfrugt i strimler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |