Søndag 24. September 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Koteletter til mange
 Opskriften er ekstra billig!

- til 10 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 kg svinekød,kotelet
500 g perleløg
500 g champignon
50 g smør (saltet)
2 ds. tomat, hakket, konserves
250 g ærter (dybfrost)
5 dl fløde,9%
lidt salt
lidt peber, sort
lidt paprika
5 kg kartofler, alm.
2 kg gulerødder
2 dl appelsin, saft
6 stk. æble
100 g rosiner
50 g smør (urte / persille)
50 g persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær roden af champignonerne og del dem i kvarte afvej perleløg og ærter.
Skræl kartofflerne og sæt dem over at koge.
Skræl gulerødderne og riv dem, kom appelsinsaft over og stil dem i køleskabet til senere.
Krydr koteletterne med salt og peber.
Brun dem i smørret og læg dem i et stort ovnfast fad eller bradepande.
Brun løg og champignonerne og hæld dem over koteletterne.
Hæld de flåede, hakkede tomater på og drys ærtrene ved.
drys paprika på og kom fløden på.
Dæk med staniol og sæt det i ovnen ved 200°C. i 50 minutter.
Riv æblerne og vend dem i gulerodsråkosten sammen med rosinerne, stil dem i køleskabet til serverinen.
Mos kartofflerne og rør den op med kogevander og smør, salt og peber samt den hakkede persille.
Smag saucen til med salt og peber og tilsæt evt mere fløde og lad det stå yderligt i 10 minutter i ovnen (kan evt komme et par dråber kulør på om farven ikker er god nok.)
Serveres med gulerodssalat med revet æbler og rosiner med appelsinsaft til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk