Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær roden af champignonerne og del dem i kvarte afvej perleløg og ærter. Skræl kartofflerne og sæt dem over at koge. Skræl gulerødderne og riv dem, kom appelsinsaft over og stil dem i køleskabet til senere. Krydr koteletterne med salt og peber. Brun dem i smørret og læg dem i et stort ovnfast fad eller bradepande. Brun løg og champignonerne og hæld dem over koteletterne. Hæld de flåede, hakkede tomater på og drys ærtrene ved. drys paprika på og kom fløden på. Dæk med staniol og sæt det i ovnen ved 200°C. i 50 minutter. Riv æblerne og vend dem i gulerodsråkosten sammen med rosinerne, stil dem i køleskabet til serverinen. Mos kartofflerne og rør den op med kogevander og smør, salt og peber samt den hakkede persille. Smag saucen til med salt og peber og tilsæt evt mere fløde og lad det stå yderligt i 10 minutter i ovnen (kan evt komme et par dråber kulør på om farven ikker er god nok.) Serveres med gulerodssalat med revet æbler og rosiner med appelsinsaft til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |