Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt risene over at koge således at de er færdige samtidigt med kødet. Befri mørbraden for sener ig skær en revne på langs. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Rist dem i smør på panden til væden er fordampet. Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Tilsæt den hakkede persille og hæld piskefløden og sherry på panden. smages til med salt og peber. Læg mørbraden i en ovnfast fad og hæld saucen over så revnen bliver fyldt. Sæt den i ovnen ved 225°C. i 25 minutter. Bland salaten og sæt den i op i serveringsskålen således at dressingen for udviklet smagen. Serveres med ris og grøn blandet salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |