600 g svinebov (tern eller strimler) 150 g løg 1 fed hvidløg, rå 2 spk. paprika 30 g smør (saltet) 1 1/2 dl vand 1 tsk. salt 1 tsk. kommen 1 knsp. chili 1 tsk. citron, skal (revet) 1 dl crème fraîche 9% 400 g pasta,bånd 400 g salat,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Skær løg og hvidløg i tynde skiver og svits dem i smørret i gryde.
Tilsæt kødet og brun det ved stærk varme.
Kom paprika, kommen, salt, chilli og vand i gryden.
Lad retten småkoge i 1 time til kødet er mørt.
Kom crem fraiche og citronskal i og smag til med evt mere salt og peber.
Server gullaschen med båndspagetti og grøn salat.