Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Smut mandlerne og hak dem meget fint. Rør smør og flormelis godt. Tilsæt det ene æg og citronskal. Bland mandlerne og mel i. Pak dejen i plastfolie og lad den hvile køligt i minst en time. Rul 2/3 del af dejen ud meget tynd på et meldryddet bord. Beklæd en tærteform ca, 22 cm. i diameter. Smør mameladen på bunden ,en ikke helt ud til kanten. Rul resten af dejen ud og skæt den i strimler. Flet strimlerne over hinsbærmaneladen og læg en ring af dejen langs kanten. Pensl dejgitteret med det andet æg så er pisket sammen også klags kanten. Drys perlesukkeret på. Bag ved 200C. i 25 minutter midt i ovnen. Serveres først når den er blever helt kold gerne først næste dag. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |