Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt risene over at koge med kanelen og salt tilsat vandet i 15 minutter. Pil løg og hvidløg og skær den i små tern. Svits i lidt smør i en gryde tilsat karryen. Skær kødet i strimler og rist det af i smør på en meget varm pande det må ikke koge. Kom kødet op i gryden og tilsæt fløden rørt i maizena. Samt den gule peberfrugt skåret i små tern. Lad det simmer en 5-6 minutter. Smag til med salt og peber. Risene kommes i en randform og slås ud på et stort fad. Kødet øses op i midten, den røde peberfrugt skæret i halve ringe, lægges rundt langs kanten. Agurken snittes i små tern og kommes i en lille skål. Ligeså peanuts, mandariner. Cherrytomaterne deles i kvarte og kommes i skål. Bananen skæres i skiver og kommes i en lille skål. De små skåle serveres rundt om fadet som tilbehør Salaten blandes og vendes i fløden rørt med æble-eddike og sukker. Der kan bruges kokosris til rette om man søge noget nyt inspiration. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |