Lørdag 11. Maj 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Afrikansk karryret


- til 5 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g løg
2 fed hvidløg, rå
20 g smør (saltet)
2 spk. karry, stærk
600 g okse, inderlår
25 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
1 1/2 dl vand
2 dl fløde,9%
2 spk. maizena mel
1 stk. banan (150 g)
100 g peanuts, hel
150 g agurk
100 g tomat (cherry)
100 g mandarin, konserves
100 g peberfrugt, rød
100 g peberfrugt, gul
3 dl ris (jasmin)
6 dl vand
1 tsk. salt
1 tsk. kanel,stødt
500 g salat,blandet
1 dl fløde,9%
1 spk. æble-eddike
1 spk. sukker
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt risene over at koge med kanelen og salt tilsat vandet i 15 minutter.
Pil løg og hvidløg og skær den i små tern.
Svits i lidt smør i en gryde tilsat karryen.
Skær kødet i strimler og rist det af i smør på en meget varm pande det må ikke koge.
Kom kødet op i gryden og tilsæt fløden rørt i maizena. Samt den gule peberfrugt skåret i små tern.
Lad det simmer en 5-6 minutter.
Smag til med salt og peber.
Risene kommes i en randform og slås ud på et stort fad.
Kødet øses op i midten, den røde peberfrugt skæret i halve ringe, lægges rundt langs kanten.
Agurken snittes i små tern og kommes i en lille skål. Ligeså peanuts, mandariner.
Cherrytomaterne deles i kvarte og kommes i skål.
Bananen skæres i skiver og kommes i en lille skål.
De små skåle serveres rundt om fadet som tilbehør
Salaten blandes og vendes i fløden rørt med æble-eddike og sukker.
Der kan bruges kokosris til rette om man søge noget nyt inspiration.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk