Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Æggene koges hårde. Hvis de bruger en hel kylling. Kyllingen sættes over at koge i let saltede vand. Afkøles når den er kogt, plukkes (der skal være minst 900g kød). Bruges der kyllingebrystfiler skæres kødet ud i strimler. Da bruger de så 2 boullionterninger til en liter suppe. Rens svampene og del dem i fine strimler og svits dem i olien. Tilsæt løgene og svits dem med til de er klare. Tilsæt suppen 1l. Kom kyllingekødet i gryden tilsæt fintsnittede forårsløg. Bambusskud ogrevet ingefær samt sherryen tilsættes og det koger et øjeblik. Smag til med salt og hvid peber. Serveres i suppeskåle med hakket æg og bønnespire drysset på. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |