Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær løgene i tynde skiver, og kartofflerne i smalle strimler. Snit bladsellerierne fint. Svits grønsagerne let i olien. Tilsæt hvidvinen og boullionen og lad det småkoge i 20 minutter. Skol og flå tomaterne og fjern kernernen skær dem i kvarte. Skær kisken i små stykker. Kom fisken, tomatern og den hakkede persille i og lad det småkoge i 5-6 minutter. Kom rejerne i og smag til med salt og peber og evt lidt reven skal af en citron. Serveres med flute og rørt creme frache med hakkede oliven og cayennepeber og safran til. Rækker til 8 personer som forret eller til 4 som hovederet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |