Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gulerødder skrælles og skæres i skiver. Porrene renses og snittes på skrå i ½ cm. tykke. Ingefær rives fint og peberfrugten deles i fire og skæres i strimler. Kyllingen kommes i en gryde med sprite og bouillonterningen. Porren, gulerødderne og perleløg kommes ved. Koges og skummes i 20 minutter. Jævnes med maizenamel udrørt i vand. Peberfrugterne tilsættes og skal kun lige varmes igennemen. Smages til med salt og hvid peber og evt. mere ingefær. Serveres med ris og rucolasalat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |