Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gulerødder skrælles og skæres i skiver. Porrene renses og snittes på skrå i ½ cm. tykke. Ingefær rives fint og peberfrugten deles i fire og skæres i strimler. Kyllingen kommes i en gryde med sprite og bouillonterningen. Porren, gulerødderne og perleløg kommes ved. Koges og skummes i 20 minutter. Jævnes med maizenamel udrørt i vand. Peberfrugterne tilsættes og skal kun lige varmes igennemen. Smages til med salt og hvid peber og evt. mere ingefær. Serveres med ris og rucolasalat. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |