Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gnid kødet med peber og salt. Brug et stegetermometer. Anbring kødet i en bradepande. Sættes i en forvarmet ovn ved 250 grader i ca. 10 minutter. Dæmp herefter varmen til 160 grader, og steg videre i 45 minutter. (Tempratur på termometeret 60 grader - gennemstegt 70 grader) Kødet hviler i 15 minutter. Fjern kødsnoren. Skæres i tynde skiver. Forslag til tilbehør: Bagt kartoffel, grøn salat eller bagt kortoffelmos, grønde bønner vendt i hvidløg og bearnaisesauce. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |