Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Kog grønsagerne meget møre i bouillonen under låg sammen med estragonen. Blend grøntsagerne så de bliver helt purrerede. Kom sovsen tilbage i gryden. Pisk kvarken i, og smag til med bearnaiseessensen, salt og peber. Anvendes til stegt kød, både svin, kalv, olse, kylling og kalkun. Sausen kan også bruges til fisk om bouillonen udskiftes med fiske-bouillon og smages til med citron i steden for bearnaiseessens. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |