Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil løget og skær det i små tern. Svit løg og sennep i smøret i et par minutter under omrøring. Kom vermouth, bouillon og estragon i sovsen og lad det småkoge 3-4 minutter. Udrør maizenamelet i koldt vand og jævn sovsen. Smag til med salt og peber. Anvenes til Kylling, Kalkunbryst, røget kød, stegt sild og Hakkebøf. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |