Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær auberginen i 1 cm. tykke skiver som drysses med salt og trækker en halv time. De skylles, tørres med køkkenrulle og skæres i tern. Hak løg og hvidløg og svits dem i olien i en gryde. Tilsæt tomater, koncentrat og auberginerne og lad det koge ca. 20 minutter. Pisk sovsen godt igennemen og smag til med sukker, salt og peber. Hvis sausen er meger tyk tilsæt da lidt vand. Tilsæt til sidst hakket persille. Anvenes til pasta, ris, hakkebøf, frikadeller og kylling. Husk at retter der indholder persille frisk persille ikke må genopvarmes dagen efter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |