Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær auberginen i 1 cm. tykke skiver som drysses med salt og trækker en halv time. De skylles, tørres med køkkenrulle og skæres i tern. Hak løg og hvidløg og svits dem i olien i en gryde. Tilsæt tomater, koncentrat og auberginerne og lad det koge ca. 20 minutter. Pisk sovsen godt igennemen og smag til med sukker, salt og peber. Hvis sausen er meger tyk tilsæt da lidt vand. Tilsæt til sidst hakket persille. Anvenes til pasta, ris, hakkebøf, frikadeller og kylling. Husk at retter der indholder persille frisk persille ikke må genopvarmes dagen efter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |