Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gnid kødet med krydderierne. Brunes i olien i en stegegryde. Steges godt på alle sider. Dæmp varmen og steg roastbeefen 12-15 minutter på alle sider under låg ved jævn varme. Tilsæt vandet og lad den småsimre 30 minutter. (Temperatur på stegetermometer 60 grader) Tag kødet op lad det hvile i 15 minutter før det skæres i tynde skiver. Skyen bruges til en whiskysauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |