Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og knus hvidløgene. Kom hvidløg, suppeurter, bouillon og timian i en gryde og kog dem meget møre. Blendt sovsen og jævn med maizenamelet udrørt i vandet. Tilsæt smøret og smag til med salt og peber. Tilsæt hakket persille. Anvenes til Kylling, Kalkun, Pasta, Lam og hakkebøf. Husk sovs med frisk persille må ikke genanvennes dagen efter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |